Välkommen
  Om mig
  Blogg
  Riksdagen
  Landstinget
  Stöd mig
  Kontakta
  Länkar
     
     
     
     
     
     
  Om -3922 dagar är det val i Sverige. Då kan du påverka - gör det!  
 

Välkommen till coenraads.se

Åsa Coenraads Det här är en hemsida om min kandidatur till riksdag och Landstinget Västmanland 2010 och varför jag vill ha ditt förtroende för att representera dig. Här kan du läsa lite mer om vad jag vill göra och varför du ska lägga just din röst på mig i valet 2010.

Det som engagerar mig mest i mitt politiska arbete är möjligheten att faktiskt påverka och förändra dagens stela politik och system. Det finns saker i Sverige och Västmanland som kan göras bättre, och jag tror att moderaterna och Allians för Sverige driver goda idéer som lägger grunden för ett bättre Sverige och där vill jag vara med och påverka.

Många är de beslut som tas i både riksdagen och landstinget som aldrig kommer medborgarna till del. Jag har under flera år som förtroendevald och medlem i Moderaterna ägnat en stor del av min tid till att möte medlemmar och väljare, inte bara hemma i Västmanland utan i hela Sverige. En stor del av det politiska arbetet handlar nämligen om att representera och förankra kommande och tagna beslut. Får jag ditt förtroende har du även mitt löfte att resa mera i länet och träffa ännu fler Västmanlänningar än jag redan gör idag.

Sverige behöver mindre krångel, ökad trygghet för medborgaren och starka statsfinanser det hjälper människor att växa. Ett samhälle behöver trygga medborgaren inte stjälpa. För att uppnå säkerhet behöver vi ett fungerande rättsväsende och en social trygghet för alla. Vård när du blir sjuk, omsorg för våra barn, en skola som utbildar och en trygghet när du bli gammal. Staten skall värna om företagandet i Sverige och det måste i alla lägen löna sig att jobba.

Vill du veta mer om vad jag gjort inom partiet så klicka på länkarna till vänster, där kan du även hitta mer om vad jag vill göra. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om vad jag tycker i olika frågor eller om du vill hjälpa mig i min kampanj till riksdag och landsting.

Hälsningar Åsa

Moderaterna

 
 
Copyright 2009 Åsa Coenraads, Västerås